Bioever…Perawan Cream.

image

Mari sy kongsikan rahsia kenapa Bioever kami menjadi sebutan…kali nie hanya utk bacaan kaum2 isteri yg budiman dan suami2 yg sayangkan isteri2 anda..kisah benar yg dipetik drp koleksi testimoni mentor hebat saya..mentor CDM Norazlin  Nordin…ayuh..kaum2 isteri…berani kan diri anda utk …KEMBALI PERAWAN DGN BIOEVER…bila CDM Norazlin berbicara :

Sat sy share beberapa testimonial pasal bab ni ya… as an answer to why i daresay “Perempuan yg tak sapu BE utk jadi perawan adalah perempuan yang paling rugi di dunia..dan suami yg isterinya tak jadi perawan semula adalah suami paling malang dan rugi di dunia sb melepas dpat wanita perawan”

Pas anda baca testimonial ni baru anda faham dan mesti rasa tak puas hati sebab apa KRIM Bio Ever ni murah bebenar…. imagine la.. ‘repair dara’ atau buat ‘pelvic repair’ TANPA KESAKITAN, TANPA SUNTIKAN, TANPA MAKAN UBAT/SUPPLEMEN NTAH APA-APA RASA, TANPA TUNJUK AURAT KAT DOKTOR, TANPA PERLU BERPANTANG dsbnya dgn harga semurah itu? … even 1-2 kali sapu je dah jadik!! Oh God!!… cer sabo skit yer…

Back to testimonial 1) Kak Z (bukan nama sebenar, tp orgnya ada kat dlm fb group ni..:):) – kak Z ni sgt hebat menjual BE di UTM, tiap2 hari dtg stokis beli dan beli dan beli dan beli lagi…pastu dia buat trial pack..katanya akak letak kat opis kwn2- letak 7, abis 7; letak 10 habis 10, letak 20 abis 20… Sy kata… Haaa…mesti akak ada cakap benda lain slain yg biasa2 aku cakap kan… Cepat kak, kasi tau aku… (cam biaso lahhh..;);)).. so dia pun pecah rahsia…ni sy citer sikit je taw .. kak Z ni merupakan isteri pertama dr 3 org isteri… so dipendekkan cerita, pas guna BE di sana sini, suaminya bertanya ‘eh awak ada buat operation ke?’ mestilah tak kannn..dan sikit pun dia tak bgtau rahsia itu… so pas pas tu suami dia selalu balik rumah dia, kadang tu siap buat ‘lunch appointment’ lagik.. Yg paling SYIOKK skali kata kak Z, “bayangkan lah Lin, 18thn kawin (sb dr mula kawin dia mmg bekerja) abg tak pernah belikan akak baju raya..Tp tahun ni… abg belikan akak 4 pasang baju siap…whoahaha…best betul, tkasih Lin..terima kasih Allah..”

Testimonial 2 : Pn Asi (pun bukan nama sebenar, dan dia juga ada kat dlm ni…siap ada saksi lagi kan Pn Eda Hailani).. mempunyai 5 org anak…bila sy briefing bab ni kat bilik ofis Pn Eda.. kebetulan ada Pn Asi dtg skali.. so bila sy bgtau letak kat mana, dia menyampuk, ‘Eh, kak jgn letak kat situ je..extend sikit lagi.. nt kan..kali pertama, kedua, ketiga mungkin husband kita puji2 aje..tp bila kali ke 4 atau ke 5.. mmg dah tak jumpa jalan lagi.. mesti dia kata dah macam anak dara balik”

Testimonial 3 : yg ni masa kami g buat kelas kat Pusat Rawatan Impian atas Klinik Dr Kamesah Omar – dah abis kelas, kita buat pjumpaan by group..skali tu tiba-tiba ‘WAKAKAKKAKAKAAKA’…kusss semangat ..terkejut kami kat satu group wanita2 cun KWSP bawah team Pn Lili Juliana… bila kurisik ini lah jugak ceritanya…. mlm tu mereka tak sabar2 nak balik cepat sb nak terus cuba…

Testimonial 4 : Remember Kak Mahani bawah team Pn Maya Persada? Berumur 50-an… Alaaa.. yg testimoni pagi buat blood test -sugar level 18, then tghari sapu BE, petang bila chek skali lagi jd 5++ tuuu.. ingat tak? So dlm masa 2 minggu aje muka kusam dia dah jadi ceria dan glow..hingga kwn2 satu perumahan sampai tak kenal.. Al kisah..suaminya pemandu teksi..biasanya bawa teksi sampai mlm..tapi lately, petang aje dah balik, petang je dah balik…asyik nak duk dekat2 aje… kata nya.. ‘Abg pun tak tahu, asal petang je dah asyik terbayang2 wajah Mahani..rinduuu..tu yg balik cepat’…

Kalau sy bg penerangan kat satu2 group tu, kadang kala ada ibu tunggal – so sy kata, you jgn sedey ok.. kalau u taknak bersuami lagi, BE mmg sgt bagus utk kesihatan dan kecantikan tp kalau u rasa nak berkahwin lagi…minta dgn Allah utk mudahkan bertemu dgn lelaki yg baik2, pastu sebulan sebelum nikah, you contact i, insyaAllah, i ajar u ‘repair dara’ balik..no matter berapa lama you dah kawin dan berapa kali dah you bersalin’… siap ngan kaler skali macam anak dara… InsyaAllah… Nak tak?

image

image

And now, you tell me my dear friends… berapa kos pembedahan repair dara or pelvic repair tu?? Cer survey skit (kalau org kat JB ni ramai yg buat di Singapore)… dan compare segala kemudahan yg kita dpat dgn hanya ber BE??? So, MURAH SANGAT2 JE kan harga BE tu… pastu dgn kita cuba dan hanya share ngan kawan2, kita boleh pakai BE ni separuh harga atau PERCUMA …kalau buat dgn lebih berstrategi.. boleh buat duit banyak2, boleh beli aset dan boleh pergi melancong percuma lagi…. Ohhh…senang bangettttt!!! Syukur Ya Allah!!

Nak lebih info or Nak free demo or Nak terus beli?

Shoot, whatsApp or text me at 0197110669

About kintansalleh

Seorang guru dalam masa yang sama adalah seorang Usahawan..Mencipta dunia baru yang lebih bermakna dan sedang menuju ke arah Kebebasan kewangan.. Seorang Isteri kepada seorang suami yg penyayang dan ibu kpd sepasang anak2 anugerah Allah.
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s