Dunia FACEBOOK vs BLOGGER sy..my ATM Machine..!

Syukur alhamdulillah. ..sy masih boleh menulis lagi hari ini..rasanya macam setiap jam pulak sy nak menulis…seronok berkongsi rasa dgn alam maya…betul kann…dunia IT nie sebenarnya kalau kita pandai menggunakan utk kebaikan..banyak yg dapat kita perolehi…dulu sy ini tak pandaii nak menggunakan alam maya nie…asyikkk baca blog kwn2..ada blog masak2..ada blog jalan2..ada blog ilmiah dan mcm2 yg sy jumpa…tapi semua itu adalah ilmu…dan sy suka mencari ilmu..

Nak citer sikit…masa sy mula2 mengenali duna FACEBOOK…hahaha…malu laaa pulak kalau diingat balik…macam org Jak** …hahaha….mcm nak online 24 jam…asyikk nak tunggu ada org tak reply kita ke…ada org tak yg LIKE post sy…lepas tu masa nak post…ntah apa2 yg sy post….malunyaaaa….itulah dunia FACEBOOK. ..masa dulu2 laaa..

Sekarang nie sy dah tukar dunia blogger sy dan dunia Facebook sy..in shaa Allah. .tak mau dh post atau menulis yg bukan2..yg boleh mengaibkan org..yg boleh menjadi dosa kering kat sy…kalau boleh sy nak tulis dan post benda2 baik dan bermanfaat kepada sy..keluarga dan kwn ..in shaa Allah. ..kpd yg sudi membaca…terima kasih..

Sy akui…dunia maya nie kalau tersilap langkah…macm2 yg buruk akan berlaku…“we attract what we think…positive. .attract ..positive. ..happiness ..attract …happiness”..itu yg seboleh2 sy nak buat…doakan yer…
Semuanya ini sy perolehi hasil didikan mentor2 dlm STG..ilmu MMR yg diberi menyebabkan sy mula berubah..alhamdulillah.

So..hopefully. .lepas nie..lebih banyak yg dapt sy kongsikan. .lebih baik kita jadikan FACEBOOK dan BLOG kita Sumber kewangan MAYA..atau ATM Maya..drp asyik nak berkeluh kesah atau bercerita ttg org..Kannn???

Best sebenarnya bila kita ada bisnes hanya dihujung jari…BEST …rupanya bila kita ada Handphone canggih yg dpt membantu utk update blog..atau FB dgn mudah…BEST gila bila kita ada ramai kwn2 di alam siber atau maya…Ya Allah. ..sy bersyukur diberikan rahmat ini…amin..

Sy pun mula berniaga online nie suka2..modal hanya RM50.. (members fee)..pas tu..hanya nak guna je benda2 yg memang dah lama jadi idaman…sejak muda lagi kot….tapi yer laaa..dulu rasa. .mcm mahal sgt…nak tau apa yg sy idam2kan dulu..??

image

Hah…inilah yg menjadi mimpi sy..siang malam…Premium Beautiful Corset. .perempuan mana yg tak nak dipakaikan benda ini..?? Cuba bagi tau kat sy…?? Hehehe…semua nak kannn…
So..itulah puncanya sy join bisnes ni…dh dapat pakai..pas tu sy ikut jer ckp mentor sy..try krimmm ajaib nie pulak…nak tau krim apa…???…

image

Jeng jeng jeng….inilah krim nya….inilah krim yg menjerumuskan saya dlm bisnes online nie…terima kasih BIOEVER..Krim inilah yg menyebabkan sy mendapat income 4 angka setiap bulan bermula NOV 2011 hingga sekarang…besar jasanya pd sy..krim nie pelbagai kegunaan..1001 keajaiban…nnti sy citer apa yg dia buat pd sy dan kwn2 sy..sabar eh…

Then sekrg nie…masa berubah sekali lagi…serangan kebabommm BVSM sleep mate…lagi memporak perandakan hidup sy dan kwn2…apa tak nya…hanya dgn terapi TIDUR shj…ramai yg mendapat kesan positif. .alhamdulillah. ..sebab itulah stok BVSM…kalah goreng pisang panas..!! Bonus yg di perolehi drp income bvsm je…Ya Allah…cukup lumayan..ada yg mendapat 5 angka..alhamdullillah. .
Apa tak nya…sy bagi contoh…utk belian 5 BVSM shj…nilai bonus yg diperolehi ibarat 1 BVSM percuma..hah!!..lumayan kannn…HARGA bagi BVSM pula ialah RM1288. ..so..fikir2kan lah….banyakkk kan…! Semlm..berkotak2 BVSM smpi kat stokis…nie buktinya…

image

Dalam 1 kotak besar tu ada 6 BVSM…itu baru 1/4 stok yg sampai…huh..semua dh berpunya tau…!!sebab tu..sy ckp..inilah peluang kita nk wat bisnes online yg kebabommm….hehehe…sy memang suka gila kat BVSM nie..meh layan gambar2 BVSM sy…

image

image

Secara ringkasnya apa itu teknik Biovelocity BVSM…it is a miracle..!!

image

image

Inilah antara brg2 bisnes online sy…jommm join sy…pastinya kita boleh JANA INCOME dgn BVSM dn shb2nya yg lain…sms sy..

About kintansalleh

Seorang guru dalam masa yang sama adalah seorang Usahawan..Mencipta dunia baru yang lebih bermakna dan sedang menuju ke arah Kebebasan kewangan.. Seorang Isteri kepada seorang suami yg penyayang dan ibu kpd sepasang anak2 anugerah Allah.
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s