Selamat Malam sayang..

Haii….nak sambung citer sy pagi tadi…
Well…inilah yg dinamakan kegembiraan seorang ibu…apabila anak2nya gembira..
Hari ini anak bujang sy yg ala2 hensem tu…ada football games with his friends. .ini kali pertama baginya …terujanyaaa dia…hanya Allah yg tahu…hahahaha…biasalah bola dan budak lelaki..mana boleh dipisahkan…aduhaiiii….mamanya nie x suka ..tapi terpaksa beralah…doakan yg terbaik shj..

Ok…games bermula drp jam 8.00 pagi…dn berakhir hingga jam 11.30 pagi…makkk oiii…tgh panas tu…abeslaaaa anak bujang sy nie…bertukar kulit..dlm hati sy berbicara..huhu…tak de pilihan..sebab nk dilarang…memang dah tak boleh dah….redha jer laah…so ayahnya lah yg tukang hantar dan tunggu balik..heheh..bila dh smpi rumah…errmm…memang sah..kulit bertukar warna…dah laaa kulit dia tu bukannya cerah…malah bertambah pulak sekrg nie..gelapnya…so sy pun..apa lagi…masuk2 je rumah..lepas dia relex kejap…sy paksa dia mandi dan bersabunkan SABUN MARINE …mandi lama2 sy pesan…hahahaha…
So..lepas mandi..alhamdulilah. ..nmpk laaa sedikit perbezaannya…tp…yg amat sy perasannn…bau badan anak sy memang taj ada sejak dia mandi menggunakan sabun marine nie..tu yg sy sukaa…

Ok..sambung balik citer anak bujang sy nie…lepas mandi..makan..dan rehat…hinggalah ke petang…dia memang budak IT..ntah apa2 yg dibuatnya di bilik dgn laptop kesygn dia…!..tetiba jam 5.00 ptg..kwn2 dtg rumah pulak…boleh pulak dia bukak citer..ajak main badminton…lahhhhh….main lagiii…!!! Budak2 nie…mainnnn jer kannn….tapi sebab depan rumah..sy biar je…layannnn…

Mlmnya…sy dan suami bwk anak2 kami makan2 diluar..ada pulak yg mengidam nak makan ikan 3 rasa…so..kedai favorite jer lah …senang…dlm kul 9.00 mlm..kami dah balik punn…anak bujang sy..dh ngantuk..dah tarik selimut n bantal dah…aiiik…beg belum kemas dikk…??..kata kakaknya…
Adik cuma larat nk jawab…mama..nanti kejut adik pagi2 eh…adik penat laaa…ngantuk….pagi main bola..ptg badminton…tak larat nie…nnti mama kejut tau…!!
Sy dan ayahnya hanya ketawakannn shj..hah!!..tu laaa…nak sangat kannn….baru tauu…penat!!

Tak sampai 5 minit..dia dh tidur…nampk sgt keletihan…hehehe..kesian anak mama..
Semasa dia tidur..ayahnya ambil BVSM dan terus selimutkan …suami sy ckp..biar dia dapat rehat betul2 dgn BVSM..sy senyum jer…alhamdullillah. .BVSM nie banyak kegunaannya..lena anak sy beradu..amin

So..moral of the story..sebagai seorang mama..sy memang nak yg terbaik utk keluarga sy..utk suami dan anak2…sebab itu..sy penuhkan dada dgn ilmu…semua bersebab..kenapa sy menggunakan SABUN MARINE dan BVSM satu family…
Pada sy…wang boleh dicari…dan sy pastikan hanya yg TERBAIK utk kami..in shaa Allah. .

Bagi ibu2 yg ingin mencuba SABUN MARINE dan BVSM utk keluarga anda…jgn segan2..meh sms/whatsapp sy 0197110669 utk produk..sy bg free postage utk anda..niat sy utk berkongsi kegembiraan..andai ada ibu2 yg ingin menambahkan pendapatan dgn hyn online…pun boleh…sy sukaa sgt dapat membantu..sudi2kan ye..

Ok..inilah sabun marine dan BVSM itu..

image

image

image

image

image

image

image

Sy berikan yg terbaik utk kalian …in shaa Allah. ..

About kintansalleh

Seorang guru dalam masa yang sama adalah seorang Usahawan..Mencipta dunia baru yang lebih bermakna dan sedang menuju ke arah Kebebasan kewangan.. Seorang Isteri kepada seorang suami yg penyayang dan ibu kpd sepasang anak2 anugerah Allah.
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s