2 HARI JE BIBIR MEREKAH DAH ELOK!!! πŸ’‹πŸ‘„πŸ’‹

Benar bagai dikata ….lip cream ni memang merawat bibir bermasalah

Kebetulan bibir tgh merekah teruk sampai luka masa hari pertama cikgu Tinie nk try lipmatte ni. Risau gak klu pakai lip cream bibir akn makin kering. Tp sebab tak sabar nk tgk color dia yg cantik, sapu jer!

TAK SANGKA!!!! Selepas 2 HARI SAHAJA main calit calit lip cream ni, rekahan luka terus ghaib!!!!

Syukur Alhamdulillah. Pelik tapi benar! Happy sgt sbb dah jumpa lip cream yg matte, melekat kemas di bibir, tapi merawat bibir pada masa yg sama!

Memang recommended!!!

Velvety Matte Lip Cream by Cozuma.

OFFER :RM 38 sebatang. ( selagi stok masih ada)

Whatsapp : 0197110669

About kintansalleh

Seorang guru pencen dan kini seorang Usahawan Bisnes Online STG sepenuh masa.Mencipta dunia baru yang lebih bermakna dan sedang menuju ke arah Kebebasan kewangan.. Seorang Isteri kepada seorang suami yg penyayang dan ibu kpd sepasang anak2 anugerah Allah.
This entry was posted in Velvety Matte and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s