KAMI SEBAYA TAU…(konon2laa…🤣)

Bila KK termeeting dgn geng muda2 nie..terus perasann jd muda jugak..

.

Hahaha..bila buat bisnes nie kita boleh jadi mcm2 tau..yg penting kita jgn sombong. Inshaa Allah rezeki tu suka dtg melekat2 kat kita.

.

KK suka kongsi pengalaman bagaimana buat bisnes online secara part time dgn kwn2. Kalau anda rasa nak terai..buat jer..modal pun bukannya banyak..baru RM47.

.

Kita pun buat bisnes serius pada usia 41 tahun..tu pun tonggang terbalik laa buat..naseb ada mentor..

.

Siapa cakap dah berusia 40an tak boleh berjaya..? BOLEH..! meh roger KK..kita kongsi rahsia sama2..yg penting ..kita happy buat kerja nie..jomm..wasap wasap laa..kata online!

Advertisements

About kintansalleh

Seorang guru pencen dan kini seorang Usahawan Bisnes Online STG sepenuh masa.Mencipta dunia baru yang lebih bermakna dan sedang menuju ke arah Kebebasan kewangan.. Seorang Isteri kepada seorang suami yg penyayang dan ibu kpd sepasang anak2 anugerah Allah.
This entry was posted in bisnes partner and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s