IMPIAN untuk Kurus..

Assalamualaikum..kembali disini..sya mulakan dgn kidah impian … imoian setiap wanita…apa lagi kalau bukan utk KURUS…kannn…??
Sebenarnya utk kelihatan kurus apatah lagi sihat & cantik memang takde cara lain paling selamat kecuali dengan SENAMAN & DIET..
Tak perlu tanya org lain…sedangkan saya dan kawan2 yg pakai Premium Beautiful ni pun tetap wajib amalkan cara hidup yg sihat ..cuma bezanya…bila ada PB nie…dah kurang 1 kerja berat laa..pakai jer..konfirm shape dah ada..

Ok…mcm nie..cthnya..katakan anda pilih utk makan pil utk slim, mungkin berhasil dan bagus tapi agak2 berapa lama ye kena consume pil tu? Maksud saya berapa lama nak makan? Lepas tu
..kalau kita stop apa akan jadi? Berapa pulak cost kena tanggung?

Badan ni semua nye sebab pemakanan, tapi sejauh mana kita mampu CONTROL CARA MAKAN KITA? oh myyyy memang tak tercontrol sebab Makan kan SEDAP… Apalagi sekarang nie MUSIM HARI RAYA.!!!
TAK LEH TAHAN dengan makanan2 yg SEDAPPP tuuuu…

Sebab itulah kami pilih ” Premium Beautiful “….slim sambil makan2..!!

image

image

Pakej PBe…dgn REBET berakhir JULAI ini..WA 0197110669 utk rebet PB anda.

About kintansalleh

Seorang guru dalam masa yang sama adalah seorang Usahawan..Mencipta dunia baru yang lebih bermakna dan sedang menuju ke arah Kebebasan kewangan.. Seorang Isteri kepada seorang suami yg penyayang dan ibu kpd sepasang anak2 anugerah Allah.
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s