KOPI MINERAL…OH KOPI MINERAL!!

Sedap & Berkhasiat…

image

Satu-satunya KOPI yang penuh dengan KHASIAT UNTUK BADAN YANG SIHAT…

~ Info menarik KOPI MINERAL~

Mineral Coffee berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea.

Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya.

Mineral Coffee bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi.

****************
Antara Khasiat Mineral Coffee (garam buluh):

~Garam buluh sangat bagus utk kesihatan, customer2 Cina yang selalu duk perabihkan stok bagitau- mereka makan/minum garam buluh utk bagi panjang umur (kesihatan meningkat).

Kebanyakan dr kita mmg tak boleh nak minum terus garam buluh ni sb rasa dan baunya tak sedap… tapi.. bila garam buluh terdapat dalam kopi mineral.. rasanya wahh!! sedap betulll!! Rasa yang sgt special!!

~Garam buluh bersifat sangat beralkali..(remember : air zam zam di Mekah sangat tinggi alkali +-14 pH nya, Allah mengetahui apa yg terbaik utk hamba2nya) so ia akan neutralise asid berlebihan dalam badan kita (perut lapar/pedih sb asid) .

That’s why mereka yang minum di waktu pagi akan rasa kenyang je sehingga tengahari..so kadang tu boleh skip lunch atau makan dlm kuantiti sedikit.. then petang minum lagi sekali so dinner takyah ambil banyak…Pastu senang nak membuang, so perut lega!! Kepada yg minum kopi leh jadi kembung perut..dgn kopi mineral – tidak lagi…

~~~~~~~~~~~~~~
* Mari2 semua…
mari cuba minum KOPI MINERAL yang sedap lagi berkhasiat…
Satu-satunya kopi terbaik dari Garam Buluh…

* Agen Pengedar/Rakan Biz/Ahli Berdaftar amat dialu-alukan & diperlukan SEGERA…

image

coach cikgu kintan
Fb:kintan salleh(cgu kintan)
WA : 019 7110669

About kintansalleh

Seorang guru dalam masa yang sama adalah seorang Usahawan..Mencipta dunia baru yang lebih bermakna dan sedang menuju ke arah Kebebasan kewangan.. Seorang Isteri kepada seorang suami yg penyayang dan ibu kpd sepasang anak2 anugerah Allah.
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s