>>>SANGGUPKAH PROLAPSED (TOMBONG) DI USIA TUA?>>>

I

image

Ramai telah sedia maklum dengan kehebatan Pil Herba Maharani yang bagus untuk memelihara dalaman dan luaran para wanita.
Sedikit perkongsian info yang buat saya semakin kagum dengan kehebatan Maharani….. Cerita ini dikongsikan oleh jiran nenek saya di kampung ketika kami menghantar repeat stocks kepada nenek & kawan-kawannya.

Testimony Dari Zanariah :

Rupanya jiran nenek ini mengalami masalah prolapsed ataupun lebih dikenali sebagai TOMBONG. Bagi yang tak tahu, prolapsed ialah keadaan di mana rahim wanita terkeluar dari faraj. Seram kan?!
Camne boleh jadi cenggitu? Nenek ni kata , selepas melahirkan anak, beliau tidak pernah dapat berpantang dengan sempurna kerana terus je kena buat kerja-kerja berat. Yela.. Orang dulu-dulu kan…kena menoreh getah, angkat benda berat, buat kerja rumah and so on….Lebih teruk lagi beliau pernah terjatuh di ladang getah ketika sedang mengangkat tong getah yang berat tu….!!

Akibatnya, Prolapsed bukan terus berlaku ketika itu. Tapi rupanya Prolapsed ni macam ‘time bomb’. Ia berlaku tetiba, bila beliau di usia emas…. Bukan prolapsed aje, siap buasir sekali! kesian sgt…
Setelah disyorkan oleh Ibu saya utk ikhtiarkan Pil Herba Maharani 1 bulan yang lalu, akhirnya beliau berkata, “Alhamdulillah…. Tombong dan buasir dah tiada langsung!” Tu yang repeat order sebab beliau tak sangka kesengsaraan yang ditanggung sekian lama rupanya sekejap je settle dgn penggunaan maharani tak sampai 1 kotak!

Hebat kan maharani ni…. Sebab tu la saya sangat yakin, MAHARANI adalah SET BERPANTANG TERBAIK untuk para wanita. Bayangkan betapa cantiknya rahim kita kalau dari awal kita jaga dengan mengamalkan Maharani.

Apa tunggu lagi?? Jom para wanita…anak dara mahupun isteri dan ibu,
Sayangi diri anda..
Dalaman sihat,
luaran pasti jelita,
Suami makin sayang
Keluarga makin bahagia..

SENGGUGUT KRITIKAL? KEPUTIHAN? IKHTIAR MENGANDUNG? USAHA UTK KURUS juga?

======================
INGIN MEMILIKI PRODUK PIL MAHARANI
======================

—> SMS / Whatsapp “MAHARANI” & send to 019-7110669

About kintansalleh

Seorang guru dalam masa yang sama adalah seorang Usahawan..Mencipta dunia baru yang lebih bermakna dan sedang menuju ke arah Kebebasan kewangan.. Seorang Isteri kepada seorang suami yg penyayang dan ibu kpd sepasang anak2 anugerah Allah.
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s