SECRET OF BEAUTY WITHOUT SURGERY – TRIAL PACK AVAILABLE!!

image

Lawanya Sis Ekin Anuar setelah setahun disiplin mengamalkan ‘Beauty Drink’ BBPlus ni…. ni yang rasa nak minum 2 sachet ni.. Opss jgn membazir..
.
1 sachet cukup untuk sehari tubuh menyerap kolagen
Lepas 3 hari dah dapat rasa perbezaan
Kulit muka moist, tumit kaki melembut..
Lepas 5 hari…hmm..mesti suami kata ‘dah lain’
Belum habis sekotak, anda dah rasa syok sendiri dengan halus dan lembutnya tumit kaki yg biasanya bergerigi tu
.
Lepas 3 kotak consume secara disiplin, dah boleh test kat mesin yang ada kat pusat2 kecantikan..
InsyaAllah keputusannya kulit anda sekurang2nya 5 tahun lebih muda dari usia anda…
.. semoga usaha kita ini akan mengikat kasih sayang suami…
.
Harga RM 180 sekotak (20sachet)
Harga Istimewa utk 5 orang customer pertama >> RM150 shj termasuk kos kurier
Nak share2 dengan kawan2..pun boleh sb now ada offer
.
Nak try dulu? ye bolehhh
Trial pack ~ 5 sachet
RM 49 (semenanjung) FREE POSTAGE
RM 55 (Sabah/Sarawak) FREE POSTAGE
.
Sharing lain2 :~
.
i) Sis Rafidah Moin ~ WOWWW !!!!! FYDA APA DAH JADI NI ???? Hihihi….saya pun terperanjat bila di tegur rakan lama begitu. Ingatkan “apa dah jadi” tu benda PELIK terjadi kat saya….. Saya TERJEBAK untuk menggunakan BB plus ini ketika saya mengandungkan anak ke-3, ketika itu saya mencari produk untuk mencegah “penyakit kuning baby” selepas lahir. ((ni selepas 4 bulan penggunaan).
.
TERPERANJAT dengan hasilnya….bukan setakat kulit saya semakin GEBUSSSS DAN MULUSSSSSS SGT5x……tapi anak saya yg dilahirkan pun tidak mengalami kuning yg tinggi seperti mana abang dan kakaknya yg sampai di tahan di wad kanak2….Alhamdulillah….TERIMA KASIH ALLAH. Alhamdulillah….sehingga kini saya adalah masih pengguna TEGAR dan PEMINAT SETIA BB Plus…..
.
ii) Sis Lili Juliana Mohamed ~ Baru2 ni gi buat deep skin test. Beauty consultan tu inform me that my skin looks like sy ni umur 24 tahun! Wahhhh sukerrrnyerrr!!!
Bila dah masuk 3 series ni mmg sgt concern dgn skin problem especially wrinkles & pigmentation. Faktor sekeliling spt habuk, asap kenderaan, cuaca panas, & juga pemakanan mmg sgt2 mempengaruhi.
Tp bler dah dpt result, syukur sgt & now hanya perlu maintain jerrr..
~tak perlu buat laser kerrr,
~tak perlu cucuk vitamin kerrr or
~tak perlu pki cream bagai
~tak perlu make up tebal or foundation
.
iii) Sis Susie Ramli :~ Segan sebenarnya…tapi disebabkan keinginan utk sharing dgn rakan2 akan kebaikan yg telah saya dapati hasil pengambilan BB PLUS sejak 8 bulan yg lalu.. Alhamdulillah.. wajah saya lebih senang di’urus’ sebab saya ni memang x suka make-up , tumit kaki semakin halus (dulu teruk giler hehe) , dan paling penting badan dah x seletih dulu lagi ( maklumla dah nak masuk 4 series ni huhu) ..Yang paling best bila dapat pujian dari En Suami katanya macam anak dara..kekeke.. Tq BB PLUS .. Tq ya Allah kerana menemukan ku dgn BB Plus ni.
.
Nak info lanjut…boleh pm ya…
Nak jadi protege yang akhirnya sy akan coach jadi Cikgu biz online… pun boleh..

sms /whatsapp 0197110669

About kintansalleh

Seorang guru dalam masa yang sama adalah seorang Usahawan..Mencipta dunia baru yang lebih bermakna dan sedang menuju ke arah Kebebasan kewangan.. Seorang Isteri kepada seorang suami yg penyayang dan ibu kpd sepasang anak2 anugerah Allah.
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s