Sabun Marine lagi..

Testimoni Sebenar : Marine Essence.

image

Kesiannnnyaa….
Baru teringat…dulu saya pernah kene kulit tangan ala ala mcm nie…doktor kata saya sensitif kat sabun…tak kira laa sabun cuci baju atau sabun cuci pinggan…memang mengelupas2…pastu pedihhh..!!
Huhuhuhu …(menangess!!)

Tapi…ada hikmahnya tau…hehehe…nak tahu apa?..
Bila tangan sy kene mcm nie…apa lagi…dpt laa saya lari drp kene cuci pinggan..!!..hahaha…mr.suami dh tak bagi saya cuci pinggan …tuu…dulu laaa…masa sweet sweet lagi…masa tangan sensitif…TAPI….

Saya pun tak tahu…sejak bila sakit tu hilang…!!..mungkin sbb ..saya tak dibenarkan main2 dgn sabun kot….!!!..ye laa…kan sabun tu…kadang kala…asidnya kuat…mengakis kann??..tu yg kulit saya kalah…hehe..

Bila tgk testimoni nie…kesian adik nie…mujur ada alternatif ..dgn sabun marine…sabun yg natural..dan tidak mengakis…dah laa wangii…selamat lagi…sbb saya guna bukan je utk tangan…malah 1 badan…muka pun saya guna sabun nie…hehe…nie pun nak packing utk customer yg dah masuk order….besttt giless uols..!!hihi..

Agak2nya…kalau dulu2 tu..my hubby tahu tentang wujudnya ‪#‎sabunmarine‬ essense aka ‪#‎sabunhijau‬ nie…uols rasa…dia beli tak utk saya????…
Ermmm ….

Cgu Kintan Salleh
019 7110669

About kintansalleh

Seorang guru dalam masa yang sama adalah seorang Usahawan..Mencipta dunia baru yang lebih bermakna dan sedang menuju ke arah Kebebasan kewangan.. Seorang Isteri kepada seorang suami yg penyayang dan ibu kpd sepasang anak2 anugerah Allah.
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s