>> KETERUJAAN SAYA DENGAN COZUMA CC CREAM <<

image

image

Perempuan mana laa yang tak nak kelihatan cantik bila keluar rumah kann…apa lagi kalau perempuan yang memang bekerja di pejabat2 dan juga syarikat2 besar..semuanya memerlukan penampilan yg menarik..cantik dan segar..

Tak lupa juga utk cikgu2 nie..bukan terlampau bermake up..nnti jadi gangguan emosi pada pelajar..tetapi cukup sekadar sedap mata memandang..dan sopan..sebab ada etika yg perlu dijaga..penampilan! Simple but Nice..!!

Saya suka nak cadangkan kpd kawan2..CC Cream Cozuma nie..lembut dan mudah..CEPAT dipakai..kalau tak percaya ..cuba lihat adik hebat saya nie..5 min dan dalam kereta jer pun..dah siap..cantik kannn???..natural beauty lagi…sebab tu saya nak share..simple jer …ditambah lagi dengan lipstick halal COZUMA..tambah menawan.

Adakah anda..rakan2 serta sahabt2 guru ,sahabat2 FB yang :

♡Tidak suka bermakeup tapi nak nmpak berseri dan cantik?
♡Nak make up tapi tak sempat?
♡Nak makeup yang nmpk natural?
♡Nak yang halal dan solat friendly?
♡Nak make up yang mudah dan cepat?

Pasti CC CREAM DAN LIPSTIK COZUMA boleh membantu anda..sebab :

☆☆☆LIPSTIK COZUMA☆☆☆

bahan-bahannya.. ada
-minyak ikan
-kolagen
-papaya
-minyak biji bunga matahari
-tinggi vitamin C dan E..

☆☆sangat bagus utk melembut, melembab, memerah secara semulajadi dan memelihara bibir… Yg paling best….tahan lama…tak yah nak touch up selalu…(kecuali laa lepas makan2 kann)..hihi

☆☆☆☆CC CREAM COZUMA☆☆☆☆☆

Antara Fungsi & Keberkesanan COZUMA CC CREAM ni :-

* perlindungan uv yang optima(SPF30++)
*wajah berseri
* anti-radang & anti-oksidan
*pelembapan & penghidratan yg berpanjangan
*kulit cerah bersinar
*kulit wajah lebih halus
*mengurangkan kedutan & garis halus
*kawalan kulit berminyak
*bedak solekan & pembetulan kulit asas
*menyembunyikan cela , bertindak sebagai concealer , tutup cela kat muka sambil merawat kulit,

BEST Kannnnn…!!!!

SEKARANG NIE ADA PROMOSI JIMAT UTK COZUMA CC CREAM.

ANDA BELI 3 COZUMA CC CREAM..ANDA DAPAT FREE 1 COZUMA!!!!

sms /WA  +60197110669

About kintansalleh

Seorang guru dalam masa yang sama adalah seorang Usahawan..Mencipta dunia baru yang lebih bermakna dan sedang menuju ke arah Kebebasan kewangan.. Seorang Isteri kepada seorang suami yg penyayang dan ibu kpd sepasang anak2 anugerah Allah.
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s