More testimoni Bio Seleza

Saya kongsikan testimoni sahabat STG dgn Bio seleza…moga dpt memberi manfaat.

Alhamdulillah…sekadar untuk berkongsi berita gembira…

>> AKHIRNYA SETELAH 2 BULAN???

Berita gembira bila saya sendiri dapat kesan yg sangat positif apabila akhirnya saya dah PERIOD bulan ni setelah DUA (2) bulan tak jadi wanita normal. Yer, saya berpuasa penuh di sepanjang Ramadhan tahun ini.

Period saya memang x menentu. Dah buat pemeriksaan doktor pun. Doktor kata masaalah begini mmg selalu berlaku pada ramai wanita. In shaa Allah masih boleh ada zuriat dgn izinNya. Dulu saya ada cyst yg juga menganggu kitaran haid saya tp alhamdulillah sejak mengamalkan pemakanan MAHARANI dan sapuan BIO EVER CREAM, cyst saya dh hilang! Alhamdulillah.

Kini dengan penggunaan pantyliners BIO SELEZA selama 3 minggu, akhirnya saya kembali menjadi wanita normal! Syukur, Alhamdulillah…

Ramai je wanita yang menerima nasib yang sama macam saya kan?

Jom, jangan berputus asa, teruskan berusaha! Mari berikhtiar!

image

Jom bertukar ke BIO SELEZA!

image

image

image

Sms / whatsapp 019 7110669

About kintansalleh

Seorang guru dalam masa yang sama adalah seorang Usahawan..Mencipta dunia baru yang lebih bermakna dan sedang menuju ke arah Kebebasan kewangan.. Seorang Isteri kepada seorang suami yg penyayang dan ibu kpd sepasang anak2 anugerah Allah.
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s