>>>PENCARIAN RAKAN ONLINE-BUSINESS<<<

bisnes

Jadikan FB sebagai mesin ATM

Tak pandai? tak reti? tak tau?…. TAKPE… ada yg tolong ajar …
Sesebelum ni teringin nak ada ‘kedai online’, tapi tak tahu nak mula macam mana, nak jual apa, takut tak jadi , pernah buat online tapi suam-suam kuku je sambutan ~ rasa stress la pulak..huhu

~malu nak posting menjual kat FB
~tak pandai buat online
~takut takde yg nak beli
~nak biznes tapi tak boleh keluar rumah
~takde modal besar nak bukak kedai
~sibuk sangat dgn kerja yg sedia ada tapi rasa nak tambah corong rezeki lain
~ dah ada kerjaya professional tapi kalau ada biz online yang mudah, why not ~ cepat sikit penuh Tabung Financially Freedom

Tu semua tak menjadi halangan… saya juga mula2 dulu pun begitu tak reti, tak tau, takde masa, tapi akhirnya boleh jadi , mudah sangat kita on9 jerrrr”

Syukur, saya dipertemukan dengan peluang keemasan ini…
Bersama STG saya dibimbing oleh MENTOR yang hebat…
Diterapkan dengan ILMU…
Juga disediakan SISTEM yang adil…

>>KINI.. saya rasa terpanggil untuk berkongsi…
Mudahnya menjana pendapatan dengan online-Biz!!!
Bukan jadi Jurujual…
…… eiii… saya pun tak suka!!!
Tapi kita jadi USAHAWAN!!!
Ada bisnes plan yang TERBAEKK dan TERBUKTI!!

Berita baik untuk anda!!!

Kami telah menyusun dan mengemas kini MODUL untuk melatih protégé baru :

Semuanya TERSEDIA untuk anda:

~ Produk SUPERBRAND terLAJAK LARIS kesukaan warga FB
~ Ayat2 POWER MELELEH-LELEH
~ Gambar TESTIMONI yg MENYENGAT
~ 24H Chatting & Coaching Room
~ ‘Mentoring & Monitoring System’
~ Face to Face from A to Z coaching jika diperlukan
~ Support GROUP yg SUPERB
~ Insentif PENCAPAIAN setiap BULAN
~ BONUS MASYUKKK setiap BULAN

Kalau suka LIKE & Komen NAK..saya boleh tolong coach dari A~Z sehingga anda sendiri akan terkejut tengok pelanggan bank –in duit ke akaun anda… yg penting kita happy dan bahagia dgn apa yg kita buat. Takde stress, tenang dan bersemangat, barulah energy tu hadir dlm diri kita, barulah ada spirit utk melalui2 hari2 mendatang dgn biznes yg kita baru mula nak buat.

Ya semuanya SUDAH TERSEDIA untuk anda, tinggal anda kata ‘Nak’ sahaja !!!

Ask Me How. PM me now!!!

~Permulaan ni, sy berhasrat untuk Coach 10 orang sahaja..so Cepatttttt!!!

Sharing with Luv,
Cikgu Kintan 019-7110669

Projek STG
Terpaksa Bahagia, Kaya & Berjaya
Spiritural Online Entrepreneur
TQ YA ALLAH

 

About kintansalleh

Seorang guru dalam masa yang sama adalah seorang Usahawan..Mencipta dunia baru yang lebih bermakna dan sedang menuju ke arah Kebebasan kewangan.. Seorang Isteri kepada seorang suami yg penyayang dan ibu kpd sepasang anak2 anugerah Allah.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s