Testimoni2 Herba Maharani.

Selamat Pagi.

Sejuk hari ini sebab hujan turun membasahi bumi..alhamdulillah…namun hidup perlu diteruskan jugak kann…so..selamat bertugas kpd semua warga kerja..!!

errmm..sy nak cerita apa pulak hari nie kann…????ikut tajuk…tentang  MAHARANI..?? Ada kawan2 yg tak tahu apa itu Herba Maharani…???aduhaiiiiii…rugiiii sungguh tauuu…kalau tak merasai kehebatan herba Maharani nie..sebagai seorang wanita…yg dah melahirkan dan memang prihatin dgn jamu segala2 nie…sy akui..MAHARANI adalah herba yang TERBAIK..!! Kenapa sy kata begitu…??? sebab sy sendiri menggunakan herba ini secara tegar..!!

Jom..sy kongsikan apa itu Maharani ..!!

IMG_2586B-332x205

 

wpid-maharani21%5B1%5D.jpg

 

“Herba Maharani “berfungsi untuk menyelesaikan masalah kronik wanita dan gadis remaja (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan dan lain-lain).

Ia adalah amalan terbaik untuk wanita selepas bersalin (menguat dan mengecutkan otot rahim) dan melegakan masalah sakit pinggang dan belakang, angin dalam badan, kebas.

TESTIMONI :

Pelanggan saya. Untuk amalan selepas bersalin. Dia mula mengambil pil maharani ini selepas seminggu melahirkan anak. 25 biji pagi dan malam. 7 kotak sepanjang berpantang. Tidak mengambil lain-lain herba, berurut, bengkung bertungku tu buat lah.. Dalam minggu pertama pengambilan, air susu (badan) bertambah, muka tidak pucat (berseri). Terasa sihat dan bertenaga sepanjang berpantang.

Katanya juga, mak bidan yang mengurut pun tegur, terkejut dan bagitau peranakan dia dah naik semula. ( bukan tokok tambah ni..mak bidan tu pun terus nak menjual herba ni ). Bayinya pulak (yang minum susu badan), mula-mula tu cirit-birit sedikit, (waktu ini dia hanya ambil 1x sehari sahaja). Selepas semua dah okay, pengambilam seperti biasa.

Apa yang boleh dilihat pada bayinya ialah kulitnya tidak banyak ruam seperti sesetengan bayi yang baru lahir. Istimewa untuk bayi yang menyusu badan apabila ibu mengamalkan herba ini, kulit anak akan jadi lebih cantik dan licin, anak dapat imunisasi, antibodi menjadi kuat. Tidak mudah jatuh sakit.

Mother's love

TESTIMONI

Saya nak kongsi pengalaman ngan u all pasal maharani nih…xtau lah korang biasa dengar ke tak tapi yg pasti benda nih tengah top sekarang…mula2 my sister in-law yg offer kat i…i try lah..dan i trasa kesannya menakjubkan…dan i pun ask my family semua try…dorg try pun cmtu gak..i pun promote kat kengkawan…pun camtu..antara kesan2 yg dorg alami ialah, yg sorg tu dah lama kawin tapi xde zuriat..mcm2 dah dia cuba…lepas dia makan maharani ni dlm 3 kotak..(xhabis pun) dia mengandung..(alhmdllah-kuasa allah) tapi kurang2nya kita iktiar kan…
adik ipar i, dia sakit2 lutut, sendi2 dan migrain yg teruk skali..mlm xleh tidur…i bagi dia try…alhmdllah..sakit2 berkurangan dan skrang xde masalah lagi..dia masih lagi continue..my officemate lak..dia baru 1yr bersalin…kesan jahit dia masih terasa bila dia bersama ngn hubby..pas dia mkn maharani ni…dia xsakit lagi malah bertmbah sedap.my mom, biasalah dah veteran kan…haid bulanan dia makin hari makin kurang…dan pas dia amalkan maharani ni, haid dia dah normal..dan banyak seperti biasa…mcm2 lagi kesan dan kehebatan nya…thats y i nak kongsi ngan u all semua…

375894_10151202292982629_1148218401_n

 

Rasanya..cukuplah itu dulu..nnti sya akan tuliskan lagi tentang Maharani nie..sangat mudah utk sihat dan bahagia kannn…hanya terpulang pada kita yg nak membuat keputusannya..

Harganya pun sangat2lah berpatutan..Maharani sekotak utk sebulan…so..kos yg diperlukan hanyalah RM88.00 shj..kadang2 ..kita belanja makan2 pun..dah melebihi kos Maharani kann…so..belilah yg terbaik utk kesejahteraan tubuh badan kita..

sms/whatsapp saya di 019-7110669..utk Maharani..

 

With Love..! Kintan Salleh

About kintansalleh

Seorang guru dalam masa yang sama adalah seorang Usahawan..Mencipta dunia baru yang lebih bermakna dan sedang menuju ke arah Kebebasan kewangan.. Seorang Isteri kepada seorang suami yg penyayang dan ibu kpd sepasang anak2 anugerah Allah.
This entry was posted in Maharani and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s