Kompilasi Testimoni BVSM

Sy minta izin..utk share testimoni2 BVSM drp shbt2 sekelian..terima kasih..moga sharing ini memberi manfaat kepada yg memerlukan..

1

TESTIMONI 1 – BVSM JADI ALAS SEJADAH ~ EMAK DUDUK ZIKIR LEPAS SOLAT KAKI TAK LENGUH ( diceritakan dr customer BVSM )

Sebenarnya, baru semalaman Emak sy guna BV…sy tak sanggup dah nak dgr setiap kali telefon dia, Mak mengadu kaki kerap lenguh2. Sy follow up tanya Mak apa feedback dia ttg BVSM…dgn rasa happynya tadi Mak saya bagitau BVSM dia jadikn sbg alas sejadah…selalu time duduk berzikir, lama dia duduk atas sejadah tu…kebetulan Mak mmg nak cari carpet biar lembut berlapik masa solat…Alhamdulillah katanya kaki tak lenguh2, duduk pun statik tegak jek berbanding sblm guna BVSM mesti nak tukar2 posisi duduk bila start kaki lenguh….masa tidur terasa ada ‘gerak2′ pastu badan berpeluh2 hangat katanya.

 

TESTIMONI 2 – MASALAH SUKAR TIDUR AKIBAT “SLIP DISC” SELESAI DENGAN “BVSM

Alhamdulillah Syukur kerana dapat menambai nilai hidup orang lain…Dengan Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) sangat mudah membantu insan diluar sana yang memerlukan….Kak Ji mendapatkan BVSM untuk suaminya yang menderita Slip Disc lebih dari 6 tahun…Dah puas berubat samada secara moden ataupun tradisional..Dah cuba macam2 jenis tilam terapi…Dah banyak duit habis…Tahu je lah kalau slip disc tu..Nak tidur pun susah kan..sakit…Kak Ji sendiri pun mengalami sakit-sakit badan dan sukar tidur lena…

Selepas seminggu bersama BVSM, saya membuat follow -up…Kak JI kata ada berita gembira dia akan share kat wall FB saya…Dia sangat gembira coz banyak perubahan yang mereka alami selepas bersama BVSM…tiada sakit2 badan, bangun tidur pun senang,suami dia dah beransur baik…Tidur mereka sangat lena…

 

TESTIMONI 3 – SUAMI DAH TAK TIDUR MENGIGAU MERACAU2…TIDUR SANGAT LENA MUKA PUN CERIA ( diceritakan dr customer BVSM )
Alhamdulillah suami semakin demand mintak nak tidur dgn BV…tidurnya nyenyak sangat dah tak ade lagi nak meracau2 ngigau dalam tidur. Then, saya perasan dia kurang bangun tidur awal pagi ke tandas…pastu kerap kentut, kentut dia dah tak berbau…betul!!! Sy pun pelik dia kentut takde bau dan lawas pembuangan. Kalau kentut busuk maksudnya usus kita kotor kan? Dannn…of coz la hub. kami semakin sayang menyayangi dan makin intim. Alhamdulillah. Tq kpd sykt yg mengeluarkn produk hebat BVSM ini.

Sekian sharing sy setakat ni dulu. Sapa yang masih punya ibu ayah, belikan lah BVSM ni utk kesihatan mereka, setidak2nya utk mereka rasa selesa dan gembira semasa beribadah. In sha Allah.

 

TESTIMONI 4 – BIOEVER & BVSM BANTU SAWAN TANGIS MALAM (7MLM – 7PAGI) BAYI

Ada seorg kawan di mana anak nya ini sudah menderita sawan tangis setiap malam (spjg mlm dari jam 7pm – 7am), sejak dilahirkan 1 tahun lebih yg lalu. Pelbagai kaedah telah diusahakan tp malangnya belum ada yg benar2 membuahkan hasil…

Dengan niat utk membantu, malam tadi, slps disapukan Bioever & diselimutkan dgn BVSM, alhamdulillah, buat pertama kalinya sejak dilahirkan, anak rakan mereka ini dpt tidur lena spjg malam hingga lah ke pagi. Betapa gembiranya rakan mereka ini, Allah je yg tahu..!!

Dan kami yg mendpt berita ni, juga sgt2 gembira (mcm nk nangis je rasa!), bila dpt membantu dan memberi manfaat kpd mereka yg memerlukan spt rakan mereka ini.. :’)

 

Dengan BVSM ,mudah sangat..’TIDUR2 JE’ anda terpaksa ‘SIHAT’..
JOM dapatkan untuk kita, keluarga kita, ibubapa kita, saudara mara kita, jiran kita, rakan kita…supaya semua orang TERPAKSA SIHAT…:)

17

iklan3

sms/whatsapp sy utk BVSM..0197110669-Cikgu Kintan

About kintansalleh

Seorang guru dalam masa yang sama adalah seorang Usahawan..Mencipta dunia baru yang lebih bermakna dan sedang menuju ke arah Kebebasan kewangan.. Seorang Isteri kepada seorang suami yg penyayang dan ibu kpd sepasang anak2 anugerah Allah.
This entry was posted in BVSM, Testimoni Terbaik, Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s