Kedai Di BUKA 24 JAM SEHARI.

2 hari tak bersiaran…cuti2 malaysia..bawak anak2 jenjalan…esuk pun nak jalan2 lagi..terpaksa balik rumah dulu…sebab byk urusan yg perlu kena settle..terutama my business online laa….kebetulan pulak en abg sayanggg sy nie tak bawak stok dlm keter. ..masa itulahh pulakkk …ramainya nak order barang…
Kami nie jenis yg tak sampai hati..bila org dh byr..kami akn segerakan penghantaran..ye laa…tak sedap rasanya utk customer menunggu2 kita kan…

Semalam jer…dalam pada online …ada yg membuat pesanan utk BVSM..Bbplus 3 Plus 1..kopi mineral dan bioever…alhamdulillah. .syukur rezeki Allah bagi..

Kpd yg memerlukan brg2 ini…jom laa..sms sy…in sha Allah. ..berbaloi2 

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kedai saya nie BUKA 24 JAM SEHARI…
sms jerr..kat hotline ini..0197110669

About kintansalleh

Seorang guru dalam masa yang sama adalah seorang Usahawan..Mencipta dunia baru yang lebih bermakna dan sedang menuju ke arah Kebebasan kewangan.. Seorang Isteri kepada seorang suami yg penyayang dan ibu kpd sepasang anak2 anugerah Allah.
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s