Sabun Marine Essence

image

Semakin ramai yg pm saya utk mendapatkan sabun marine nie…sampai stok kat stokis..3 stokis sy pergi…HABISSS…! So…cecepat sy book order utk next week..kenapa sabun nie larissss….???
Meh..sy citer sikit…
Sabun marine nie dah laaa baunyaaaa wangiii dan refreshing yg amat…then bila lepas mandi…rasa mcm nak mandi lagii…sebab asyikkkk terkenangkan baunya yg besttt tu…

Testimoni atau kisah benar saya sendiri…anak bujang sy…biasalah ..budak lelaki nie..13 tahun..mana kisahnya nk jaga kecantikan..cuma sy tak tahan tengok mukanya yg semakin gelap akibat berjemur kat padang…so sy mintak dia gunakan sabun marine utk cuci muka dan satu badan sekali…
Alhamdullillah. ..selepas pemakaian sabun secara konsistan …muka anak bujang saya ..tak laaa segelap dulu…tp…dh sedappppp mata sy memandang….yg paling ketara…bau badan nya memanggg dh kurang…terutama bau “keti**” tuuu….hehehe.

So…mana2 ibu yg menghadapi maslah anak bujang yg diawal remaja…pasti sama dgn masalah sy kann….so…jom..gunakan sabun marine nie…memangggg berbaloi2…

Selain drp itu..sabun Marine Essence ini  BAGUS kepada mereka yang mengalami MASALAH seperti :

1- cerahkan ketiak dan celah-celah badan kita yang gelap.
2- hilangkan daki dan kesan gelap kat leher, siku, lutut dan buku lali.
3- kurangkan dan membantu untuk hilangkan gatak-gatal badan
4- antara ubat terbaik untuk kurangkan kesan radang eczema
5- kurangkan pigmentasi pada kulit muka dan badan
6- membantu kurangkan masalah jerawat belakang badan
7- melembutkan kulit
8-kurangkan parut
9- sabun yang beraura…rasa fresh and energetic setiap kali lepas mandi dengan sabun ni..yg ni..no doubt!!

Cuba tgk …gambar2 di bawah ini yg mana mampu di atasi dgn Sabun marine ..

image

               Jerawat belakang badan

image

              Kesan hitam/daki di leher

image

                   Gatal2 atau allergik

image

                           Exzema

Penyelesaian yg amat MURAH DAN MUDAH:

image

             SABUN  MARINE ESSENCE

~~>> HARGA : RM 105 Sekotak (3 buku)
~~>> atau loose : RM35 /buku

~~>> Tambah pendapatan secara PART TIME dgn Sabun Marine..??.. sgt2 BOLEH..!!

~~>> MODAL SERENDAH RM 50…tapi untung yg BESAR menanti anda..!!

sms /whatsapp sy 0197110669. ..utk more info…

~~>> Belian BORONGG…juga di alu2kn…

    

About kintansalleh

Seorang guru dalam masa yang sama adalah seorang Usahawan..Mencipta dunia baru yang lebih bermakna dan sedang menuju ke arah Kebebasan kewangan.. Seorang Isteri kepada seorang suami yg penyayang dan ibu kpd sepasang anak2 anugerah Allah.
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s