Subway..big apple..MMR..!

image

~》APA KATA PEMILIK 2 OUTLET SUBWAY & 1 OUTLET BIG APPLE TENTANG
“SEMINAR MINDA MAGNET REZEKI (MMR)”…..《~

MMR BYK MEMBANTU SAYA, KELUARGA DAN BUSINESS

Sharing dari Sis Noraskeen Hamzah – pemilik 2 outlet Subway & 1 outlet Big Apple.. Kuala Lumpur.

Salam,

Buat semua, saya ingin berkongsi tentang prog MMR yang telah saya hadiri awal bulan Mac lalu. Tahun 2011 & 2012 adalah tahun cabaran bagi saya dan rakan2 business saya sekeluarga. Cash flow tight, di manipulate rakan kongsi sehingga kerugian beratus ribu RM, kehilangan business, kehilangan wang, kehilangan kenderaan, org pinjam duit tapi tak bayar, kecurian beramai2 oleh staff2 hampir menyesakkan business, org keliling mcm tak suka jer dengan saya dan..ohh! saya tak nak sebut lagi lah..

Saya dan suami (Kamal nama sebenar) duduk berfikir, kenapa susah sgt, mula redha ini dugaan drNya. Kami mula mencari ilmu, membaca buku2..tiba2 saya terbaca iklam MMR oleh sahabat saya, Naura. Dia ni mmg tak pernah nak promote pun kat saya, nasib baiklah ada terbaca post2 dia. Tapi mungkin itu rezeki Allah buat kami, saya terbaca. Itupun melalui wall common friend kwn yang di tag.

Saya terus ajak beliau ke rmh dgn kadar SEGERA, cite sikit MMR ni. Saya nyatakan prob saya..Katanya ‘Akak poket bocor, -ve sgt’. Sy kena join seminar ini, lagipun sy mmg allocate x % dr income sy utk self improvement. Saya ajak Kamal. Katanya, ‘U go first..lagipun what will u get dgn harga just RM6++ jer, in 1-day lak tu”.. (Haa..What Will You Get kan…)

So 2/3/13 (Sat) saya hadir bersendirian ke MMR…semangat..Alhamdulillah..Isnin lps MMR, pg2 sy terima call dr bank, property loan sy yg dok sangkut since Jan akhirnya approve. Kamal…, loan dia tak approve (hihihi..), bank proposed sy as joint borrower.

Business memang ketara improve. Bulan Mac adalah ‘dry month’ untuk sales kedai2 kami. Tapi, saya terus meminta dariNya dan salah satu outlet saya cecah lebih 5 angka sales pd 1 hari ni. Nak cecah 5 angka ni biasanya happen pun dlm cuti sekolah/peak season jer. Kami mula dpt few bulk orders, mmg sales kedai2 improve. Wow! Alhamdulillah.. Peluang business lain pun bertambah…Kamal excited, “babe..keep on request..your aura positif tengah power ni”..haa..’What Will You Get’ hari tu kan… :):)

Ilmu dalam MMR ini bawa byk perubahan dlm diri sy. Kalau dlu sy selalu berfikiran –ve, tp skrg tidak lg. Rezeki dtg melimpah ruah. Dgn ilmu ni, ape yg kita nk pasti dpt… inshaaAllah. Dan sy rasa mmg patut sy share. Nk tau lbh lanjut kena dtg, mmg dahsyattttttt……… Terima kasih yg x terhingga pd mentor2 hebat yang x pernah lokek ilmu dlm memberi tunjuk ajar di Smart Tycoon Group.

Terima kasih Ya Allah atas rezeki ini.

image

image

Sms/whatsapp sy 0197110669 utk MMR.

About kintansalleh

Seorang guru dalam masa yang sama adalah seorang Usahawan..Mencipta dunia baru yang lebih bermakna dan sedang menuju ke arah Kebebasan kewangan.. Seorang Isteri kepada seorang suami yg penyayang dan ibu kpd sepasang anak2 anugerah Allah.
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s