Seminar Minda Magnet Rezeki datang lagi..!

image

Seminar MINDA MAGNET REZEKI (MMR) & Seminar BASIC ENTREPRENEURSHIP SKILL TRAINING (i-BEST)
(pendaftaran utk Johor Bahru di buka sekarang) ~ Hanya 60 tempat shj!!

~MENJEMPUT rezeki itu lebih mudah dari MENCARI rezeki ~ Rezeki menurut Mentor DAO adalah Kebahagiaan, Kejayaan, Kekayaan, Kesihatan & Keberkatan…

Kami kongsikan teknik-teknik untuk menjemput energy rezeki supaya suka datang dan melekat2 pada kita ~ berdoa dgn cara, bahasa & masa yg tepat supaya permintaan kita cepat di’layan’ olehNya ~ Anda ‘terpaksa’ naik pangkat ~ ‘terpaksa’ lebih bahagia dlm rumahtangga – pasangan sentiasa menjaga hati kita (BESTnyerrr) ~ ‘terpaksa’ dapat anak2 yang baik dan boleh belajar tanpa pengawasan ~’terpaksa’ di sukai oleh orang sekeliling ~ biz sedia ada terpaksa ‘boom’ ~ kita akan merasa tenang dan bahagia dan yg paling penting dapat menutup kebocoran wang… dan banyak lagi!!

Antara testimoni peserta :

1) Dr Kamesah Omar – MMR?? banyaaaak dah seminar yg sy hadirir ttpi MMR sgt UNIK, satu seminar yg PADAT, SIMPLE, BERKESAN, MUDAH hanya spent 8jam bukan beratus2 jam/berhari2 mcm yg sy pernah attend before, yet very very cheap & yet very very EFFECTIVE!!! Yang buat & amal je DAPAT! BESTnyaaa… Nak bagitau- sy baru je dapat 1 lagi yg sy wish dlm WISH CARD!! Alhamdulillah! Syukur! Mengapa sy beriya-iya promote kat kawan2 sy walaupun mereka dah millionaire ke seminar ini?? Sesungguhnya ‘Kebahagiaan’ tidak dapat dibeli dengan wang ringgit…

2) Dr Safinat Saadan – alhamdulillah sy banyak menggunakan teknik MMR untuk merawat pesakit yang datang ke klinik & juga utk urusan biz – memang sangat memudahkan dan sangat mengujakan! Ibubapa sy di Kedah mengamalkan hanya beberapa teknik ~ ajaibnya, rumah burung walit yang hampir ditutup (kerana kurang burung buat sarang), boleh penuh hanya dalam masa seminggu sahaja!! Wow!! Terima kasih Ya Allah……

3) Pn Intan Diana Roslan (pegawai bank) – seminar yang sy akan datang ‘recharge’ setiap kali di adakan! Banyak sungguh yg kami dah dapat, terasa rezeki datang dr semua arah… terima kasih Ya Allah. Antaranya – Bermula dr 2hari selepas attend seminar MMR, suami yg dah beberapa tahun kerja berjauhan dapat offer kerja berdekatan keluarga dengan gaji double!! Duit berlebihan di akaun bank (lebih 10K dlm beberapa transaction) tnpa diketahui dari mana datangnya! Di saat rakan2 lain stress kerana kenaikan gaji hnya 3%, alhamdulillah sy naik pangkat, dpt offer dari bank lain, ‘counter offer’ dan akhirnya gaji naik 50%!!

4) Dr Elmy Johana Mohamad (pensyarah) – Semua orang maklum betapa stressnya nak menghabiskan pengajian PhD, lagi-lagi engineering.. Alhamdulillah, sy merupakan pengamal tegar teknik2 MMR..alhamdulillah pengajian sy selesai dengan jayanya dalam waktu ditentukan dan dalam masa yang sama, banyak juga benda lain Allah izinkan selesai contohnya capai pangkat tertinggi dalam biz, memandu BMW 5 series, memenangi beberapa pingat emas & anugerah di pertandingan penyelidikan, setiap tahun keluar negara membentang kertas kerja, anak-anak teratur dan belum sempat konvo rumah banglo idaman dah siap… Syukur ya Allah….

5) Pn Ana Salwa – Kak Ana dah mengikuti beberapa seminar lain malah ada yang lebih mahal tapi yang ni the BEST!! Kak Ana ambil pakej yang boleh bawa pasangan.. Mula2 abang bukan main tak mahu lagi, katanya dah banyak belajar maklumlah sebagai kontraktor, sedikit sebanyak..ilmu kenalah ada… 1 jam je dia boleh ‘eksyen’, lepas tu terpegun…. Habis je MMR petang tu, seawal turun tangga je terus dapat call projek demi projek masuk…. Syukur sangat-sangat

Hubungi saya 0197110669 untuk mendapatkan info lnjut mengenai MMR sekarang!

About kintansalleh

Seorang guru dalam masa yang sama adalah seorang Usahawan..Mencipta dunia baru yang lebih bermakna dan sedang menuju ke arah Kebebasan kewangan.. Seorang Isteri kepada seorang suami yg penyayang dan ibu kpd sepasang anak2 anugerah Allah.
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Seminar Minda Magnet Rezeki datang lagi..!

  1. Roy Fadzil says:

    bila ada lagi seminar ni?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s