Bioever plus Coffee Mineral..owesom!

image

–》Pengakuan ikhlas dari seorang suami! Jeng Jeng Jeng !《–

(Full credit tu Ustazah Jaedah Sapar)

En. Ghani,seorang pesara tentera dan ketika ini bertugas sebagai pengawal keselamatan .Diperkenalkan dengan Krim Nano Bio Ever dan Mineral Coffee oleh Kak Noriza Jalaluddin.

Dia memulakan ceritanya dengan ayat ni “Minta maaflah saya cakap”..

●Dulu…isteri saya tak mampu nak sembahyang seperti biasa sebab hanya mampu tunaikan solat di atas kerusi.

●Dulu….isteri saya hanya mampu masak nasi dan setiap hari saya akan beli lauk di kedai.

●Dulu…isteri saya kalau pergi kenduri mesti nak balik cepat sebab dia takut dengan bunyi paluan kompang yang boleh menyebabkan jantungnya berdegup kencang .

●Dulu…isteri saya tak mampu nak berjalan jauh sebab lututnya sakit .

●Dulu…isteri saya tak larat nak buat kerja rumah sebab keadaan tubuhnya lemah ..doktor sahkan ada ketumbuhan dalam otak .

Itu aje yang saya ingat sebab masa dia bercerita tu saya tak catat

Selepas tu dia sambung lagi memulakan dengan ayat yg sama “minta maaflah saya cakap” .Tapi kali ni dengan nada yang sangat HAPPY sambil tersenyum…

♥Sekarang…isteri saya dah cantik….!

♥Sekarang… dia dah boleh masak sedap2!

♥Sekarang…dah boleh sembahyang seperti biasa!

♥Sekarang…pergi kenduri dah tak takut dengar bunyi kompang!

♥Sekarang …dah boleh berjalan jauh sebab lutut dah tak sakit

♥Dan sekarang isteri saya mampu melakukan kerja rumah dengan sempurna..!
♥Isteri saya betul2 dah berubah !!!Alhamdulillah…

Itulah cerita En Ghani…seorang suami yang telah menghadiahkan isterinya Krim Bio Ever dan Mineral Coffee.
Sangat teruja dengan kesan positif isterinya,nak cuba pulak keajaiban BVSM..
dah order satu pun !
Terharu dengan semangat beliau untuk menambah nilai kesihatan isterinya.

Sekarang beliau sedang berkongsi kebaikan Bio Ever dam Mineral Coffee dengan kawan-kawannya.
Semoga isteri beliau dikurniakan Allah kesihatan yang baik…

Terima Kasih Ya Allah.Semoga kami terus dapat membantu menambah nilai hidup diri,keluarga dan orang lain.

#pm/sms saya utk FREE demo Bioever dengan kesan yg boleh dilihat seawal 10 minit selepas sapuan dan HADIAH percuma dengan setiap pembelian ! peace!

About kintansalleh

Seorang guru dalam masa yang sama adalah seorang Usahawan..Mencipta dunia baru yang lebih bermakna dan sedang menuju ke arah Kebebasan kewangan.. Seorang Isteri kepada seorang suami yg penyayang dan ibu kpd sepasang anak2 anugerah Allah.
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s